Servicii Resurse umane - dosarele de personal

Servicii resurse umane 2020

Servicii Resurse Umane

Suntem printre cei norocoși care au putut organiza munca la domiciliu. De aceea am muncit încontinuu chiar de la începutul pandemiei.
Această perioadă de restricții ne-a făcut mai puternici, am descoperit alte orizonturi, am devenit mai organizați.
Am reușit lucruri pe care nu credeam că le vom face în așa timp scurt.

Apropo, dosarele de personal au așteptat acest moment ani de zile.
Acum ne puteți contacta, pentru a solicita Servicii Resurse Umane pentru organizarea lor, deoarece în câteva zile va începe iarăși munca în regim normal și vă veți putea concentra forțele asupra clienților, proiectelor și procesului de producție.

Organizarea dosarelor de personal necesită mult timp și nu aduce venit, din această cauză multe companii pun acest lucru în sarcina contabilului, și așa, foarte încărcat. Acesta, este un lucru pe cât de riscant pe atât de nechibzuit. Contabilul niciodată nu va încheia acorduri de confidențialitate cu angajații companiei, sau nu va urmări dacă a fost adus la cunoștință regulamentul intern al companiei, tuturor angajaților. Ceea ce poate crea haos și dezorganizare printre angajați cât și în procesul de lucru.

Aceeași situație am constatat la unii dintre clienții noștri cu privire la fișa personală a angajatului. Or, care este scopul angajării specialistului dacă el nu cunoaște limitele obligațiilor sale?
O specificare completă și concretă a obligațiilor de serviciu ale angajatului, ajută la sporirea calității și cantității muncii acestuia. Respectiv crește probabilitatea de profit a afacerii.

Nu lăsați organizarea dosarelor de personal pentru altă pandemie… aceasta poate să nu se repete.
Spor la muncă și decizii înțelepte vă dorim.
Echipa MoreLegal.