Pentru că am putea să ne reţinem pe online mai mult timp decât am crezut, am identificat câteva aplicaţii care ar veni să faciliteze comunicarea online a antreprenorilor cu angajaţii, partenerii sau clienţii.
Aplicaţii pentru administrarea sarcinilor angajaţilor şi managementul proiectelor.
Trello.com – Organizează proiectele și sarcinile de zi cu zi prin crearea de note pe tabloul de bord. Software-ul poate fi folosit și ca planificator de călătorii, ca proiect secundar, ca buletin comunitar, ca eveniment sau ca depozit de idei. Sarcinile și ideile pot fi notate pe cărțile Trello. În paralel, progresul lucrărilor poate fi, de asemenea, urmărit. Utilizatorul poate sorta și organiza aceste carduri în funcție de categoriile lor. O imagine de ansamblu rapidă este afișată pe partea din față a cardurilor, întoarcându-le, utilizatorul se poate scufunda în informații mai detaliate, cum ar fi liste de verificare, date scadente, comentarii, atașamente etc. Există un contor de progres care adaugă o listă de verificare pentru a vă organiza sarcinile. De asemenea, puteți atașa documente și fișiere multimedia pe carduri.
Jirra.com – Jira se numără printre cele mai populare programe de gestionare a produselor utilizate de organizații pentru a eficientiza procesul de dezvoltare software. Echipele pot utiliza produsul pentru a menține pe toată lumea aliniată pe parcursul întregului ciclu de viață al dezvoltării, chiar de la planificare și prioritizarea sarcinilor până la eliberarea lor. Dintr-o privire, puteți înțelege cu ușurință starea lucrurilor pentru diferite proiecte. În timp ce Jira oferă o mulțime de șabloane, utilizatorii își pot crea și propriile lor şabloane pentru a le potrivi conform nevoilor lor. În plus, poate fi, de asemenea, integrat cu diverse instrumente pentru dezvoltatori pentru a oferi o utilizare perfectă. De asemenea, se pot automatiza diverse procese cu automatizarea Jira. Jira este gratuit pentru echipele cu mai puțin de 10 membri.
Asana.com – Asana este un instrument online de colaborare a echipei și de gestionare a fluxului de lucru. Organizați-vă munca în cel mai bun mod posibil pentru a urmări sarcinile și pentru a evita obstacolele pentru a respecta termenele limită. Tablourile Asana vă permit să vă vizualizați munca și să aranjați toate e-mailurile și fișierele relevante într-un singur loc. Utilizați portofoliile Asana pentru a monitoriza starea tuturor proiectelor dvs. și pentru a menține inițiativele strategice pe drumul cel bun și pentru a raporta cu ușurință progresele. Câmpurile sale personalizate vă permit să urmăriți informațiile importante pentru echipă și să partajați informațiile cu persoanele potrivite. Proiectele utilizate în mod obișnuit pot fi transformate în șabloane pentru a vă asigura că fluxul de lucru al echipei dvs. se mișcă mai ușor și mai rapid.
Aplicaţii pentru conferinţe, şedinţe.
Zoom.us – Zoom vine cu o serie de capabilități de conferință video în cloud, inclusiv funcționalitate HD de voce și video, fluxuri duale pentru ecrane duale, capacitatea de a vă alătura ca participant doar pentru vizualizare, precum și prin Zoom Rooms și apelare telefonică. De asemenea, are funcții de accesibilitate, care permit angajaților cu dizabilități să programeze, să participe și să participe la întâlniri și seminarii web Zoom. Funcțiile de colaborare de grup permit partajarea simultană a ecranului, mesagerie de grup, tablă albă, adnotare și co-adnotare, oglindirea iOS pe iPhone sau iPad și posibilitatea de a partaja documente, fotografii și videoclipuri. Zoom vă permite să creați un ID de întâlnire personal și un nume de adresă URL pentru a le distribui participanților atunci când vă programați întâlnirile.
Demodesk.com – Software-ul bazat pe cloud vă permite să partajați ecranul printr-un desktop virtual. Demodesk poate rula pe toate browserele și dispozitivele nu necesită descărcări sau pluginuri pentru a rula. Când angajații sau clienții utilizează Demodesk, aceștia se pot alătura imediat și pot începe să partajeze conținut instantaneu într-o filă a browserului lor. De fiecare dată când începeți o întâlnire, Demodesk creează automat o linie de conferință. Clienții pot folosi această linie pentru a apela și nu trebuie să introducă un PIN pentru a-l accesa. Demodesk încarcă automat conținut imediat ce începe întâlnirea și vă permite să programați automat întâlniri prin linkuri de rezervare pentru a vă ajuta să îmbunătățiți reținerea clienților. Demodesk se poate integra cu instrumentele dvs. existente de comunicare și gestionare a clienților, cum ar fi soluțiile dvs. de CRM și e-mail.
Vectera.com – Vectera este o modalitate ușoară de a programa întâlnirile cu clienții. Programați și organizați întâlniri video sigure pentru grupuri mici. Clientul poate reveni oricând în camera virtuală pentru a revizita conversațiile anterioare. Data viitoare când vă întâlniți din nou cu clientul, puteți relua conversația de unde ați rămas. Posibilitățile sunt nelimitate: Partajați-vă ecranul pentru a vă ghida clientul prin software-ul sau site-ul web. Opțiuni de programare puternice pentru a vă lăsa programarea pe pilot automat.
Sli.do – Software-ul Slido este o platformă utilizată pentru a implica publicul în conversații. Faceți întâlnirile și evenimentele mai interactive interogând publicul în timp real. Obțineți informații cu publicul și partajați-le cu părțile interesate. Se integrează cu Slack. Companiile mici, mijlocii și mari folosesc software-ul.
Whereby.com – Este cea mai simplă aplicaţie pentru conferinţe video. Fără aplicații sau instalări necesare și același link de întâlnire de fiecare dată, platforma de întâlniri video prietenoasă confidențialității, oferă utilizatorilor libertatea de a lucra de oriunde. Prin care utilizatorii pot invita colegi, clienți și prieteni să se întâlnească pe mobil sau desktop, pur și simplu prin partajarea unui link, care îi trimite instantaneu pe oaspeți într-o sală de ședințe personalizată. Nu este necesară înregistrarea sau descărcările, iar interfața simplă de utilizare înseamnă că oricine se poate alătura sau găzdui rapid la un apel, fără experiența tehnică necesară. Integrările precum Trello, Google Docs și Miro Whiteboard oferă echipelor instrumentele de care au nevoie pentru a colabora de la distanță. Cu un timp de livrare rapid și cerințe minime de codificare, este ideal pentru conectarea cu consultanți, medici, profesori, studenți, echipe de vânzări și alți specialiști.
Aplicaţii pentru chat.
Slack.com – Slack este o soluție de comunicații și flux de lucru concepută pentru echipe. Folosind Slack, puteți seta canale, în jurul oricărei teme, proiect, client sau departament. Puteți invita oamenii să se alăture acestor canale sau să le faceţi private, iar oamenii pot pleca oricând doresc. Cu funcționalitatea de căutare Slack, puteți trece rapid la comunicările anterioare. De asemenea, puteți să stilizați conversațiile pentru a le adăuga la preferatele dvs. și să vă permiteți să le accesați rapid din nou în viitor. Subiectele slabe permit oamenilor să continue conversația într-un loc separat, mai degrabă decât să aglomereze canalul cu răspunsurile lor. Cu Slack, puteți partaja PDF-uri, imagini, videoclipuri și gif-uri și puteți menționa o persoană sau mai multe persoane în cadrul canalelor pentru a le atrage atenția. De asemenea, puteți direcționa mesaje persoanelor atunci când doriți să purtați conversații și puteți adăuga rapid mai multe persoane la acea conversație dacă aveți nevoie de mai multe păreri.
Monday.com – Cu monday.com, vă puteți planifica, organiza și urmări mai bine munca dintr-un spațiu de lucru centralizat, vizual și colaborativ. Este intuitiv și ușor de utilizat, ceea ce înseamnă că membrii echipei dvs. se pot ridica și funcționa mai repede doar trimițându-le un e-mail. Monday.com acordă prioritate flexibilității pentru a se asigura că fiecare echipă are un flux de lucru care adoptă modul în care funcționează. Integrare ușoară, adoptare rapidă, cu monday.com, puteți planifica tot ceea ce faceți într-un mod foarte vizual, ceea ce face mai ușor să rămâneți la curent cu sarcinile și să nu rămâneți în urmă. Această soluție oferă o privire de ansamblu asupra stării fluxurilor de lucru și a proiectelor dvs., astfel încât să puteți urmări cu ușurință progresul fiecăruia dintre ele. Pentru a începe, tot ce trebuie să faceți este să alegeți un șablon și îl puteți personaliza pentru a se potrivi nevoilor companiei dvs. și pentru a se potrivi cu structura fluxurilor de lucru.
Aplicaţii pentru comunicarea online şi colaborarea cu parteneri sau clienţi.
Google Workplace – Un spațiu de lucru integrat și simplu de utilizat, Google Workspace vă permite să petreceți mai puțin timp gestionându-vă munca și mai mult timp realizându-l. Cunoscut anterior sub numele de G Suite, este o colecție de instrumente de calcul, productivitate și colaborare în cloud, software și produse dezvoltate și comercializate de Google.
Figma.com – Software-ul Figma este un instrument utilizat pentru proiectarea, prototipul și colaborarea în browser. Partajați componente și culori de sincronizare, text, grile și efecte între proiectele dvs. Conectați ecrane și adăugați elemente precum interacțiuni, tranziții, suprapuneri și multe altele. Se integrează cu Zeplin, Dropbox, Jira, Trello, Slack și multe altele. Designerii UX, Designerii profesioniști, companiile mici, mijlocii și mari folosesc software-ul dat.
Aplicaţii pentru partajarea documentelor.
Google Drive – Acces ușor și sigur la tot conținutul dvs. Stocați, partajați și colaborați cu fișiere și foldere de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer.
Google Drive este un loc sigur în care puteți să faceți backup și să vă accesați fișierele de pe orice dispozitiv. Este simplu să invitați alte persoane să vadă, să editeze sau să lase comentarii la oricare dintre fișierele sau dosarele dvs.
Confluence – este o platformă puternică pentru gestionarea proiectelor online legate de orice fel de departamente funcționale, fie că este vorba de marketing, finanțe, resurse juridice sau umane. Acesta îi permite utilizatorului să planifice proiecte, să formeze comunități, să descopere, să împărtășească și să discute idei, să solicite recomandări și să adune feedback de la membrii echipei, făcând rapid și simplu finalizarea sarcinii în mod convenabil. Poate fi, de asemenea, integrat cu software-ul JIRA care ajută la urmărirea problemelor și a erorilor, rezolvarea problemelor cu ajutorul unor instrumente bogate în funcții, cum ar fi șabloane gata făcute, comentarii în linie, mențiuni @, aprecieri de pagină etc., astfel încât lucrările de proiect pot fi organizate și executate fără probleme.
Odată cu înlocuirea munii la oficiu cu munca la domiciliu, mulţi angajatori s-au pomenit cu problema monitorizării timpului de muncă al angajaţilor. Pentru aceasta, există o serie de aplicaţii care înregistrează timpul de muncă petrecut la computerul de acasă al angajaţilor.
Time Doctor – Software-ul de urmărire a timpului poate fi instalat pe Mac, Android și iOS. Este potrivit pentru companiile mici. Captarea automată a timpului ajută la înregistrarea timpului în mod automat. Domeniile de facturare și facturare sunt prezente. Utilizatorii pot urmări orele ne-facturabile și facturabile, rate multiple de facturare, urmărirea concediilor etc. Time Doctor vine cu o bază de date organizată a angajaților. Ajută la calcularea orelor suplimentare efectuate. Acesta poate fi folosit și ca instrument de monitorizare a angajaților, deoarece include monitorizarea activității, înregistrarea activității ecranului, istoricul navigării, timpul și prezența etc. Este un instrument adecvat de urmărire a timpului pentru personalul care lucrează de la distanță. Poate fi sincronizat cu managementul de proiect, cont și instrument de comunicare.
Toate aceste instrumente vin să uşureze managementul companiilor, astfel vă recomandăm să alegeţi una sau câteva aplicaţii pe care să le utilizaţi în comunicarea online cu angajaţii, partenerii sau clienţii şi să menţineţi comunicarea prin aceste aplicaţii cât mai compact pentru a evita pierderea sau disiparea informaţiei.